РАЗБИВАНЕ НА ТОРТАТА

Image description

РАЗБИВАНЕ НА ТОРТА

(Cake smash)

 

Основен пакет:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, 

както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 20/30

 

Цена: 

165 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 8 лева за дигиталния файл

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ:

Йей! Честито! Вашето бебче  порасва и ще отпразнува първата си годинка! Не се тревожете, ние знаем как да запазим този момент по най-забавния и щур начин!

Разбиването на торта е сесия, която е подходяща само и единствено за деца навършващи 1 годинка, затова и силно Ви я препоръчваме. За този вид сесии подготвяме специален декор, а изборът на тема или цветова комбинация е изцяло ваш. Имайте предвид, че в цената на сесията е включена изработката на този сет от декоратор и хонорара на сладкаря за тортата, т.е., Вие няма нужда да се нагърбвате с тази част от организацията. Единственото, за което трябва да помислите е тоалетът на вашето детенце. Като ние Ви препоръчваме да се ориентирате към по-ниско бюджетни решения - къси панталонки с тиранти за момченцата, туту полички и перлени герданчета за момиченцата. Разбира се, изборът е изцяло ваш, но имайте предвид, че детето ще се омаже с торта и дрешките Ви могат да се съсипят.

Не забравяйте да вземете с вас хавлия и няколко памперса за всеки случай.

Записването за тази сесия става чрез заплащане на капаро на стойност 50 лева, а най-късно до 10 работни дни (2 календарни седмици) преди самата фотосесия е необходимо да сте уточнили каква визия искате за декора, имайки предвид, че за изработката на сета има ограничение в бюджета, а и по-семпла аранжировка винаги е по-добрият избор.