БРЕМЕННИ

Image description

БРЕМЕННИОсновен пакет:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, 

както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 20/30

 

Цена: 

130 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 10 лева за дигиталния файлКРАСИВА СИ!

Бременността на една жена е труден, но и прекрасен период от. Макар и да не Ви се вярва, Вие сте красива и трябва да отпразнувате настъпващите в живота ви промени. А как да го направите по-добре, от това да запазите спомена за този прекрасен период в снимки? Това ще е спомен не само за вас, но и за вашето дете. Наследство, което ще отрази последните мигове, преди да се появи малкото Ви чудо,  и което то ще цени завинаги.

 

С КАКВО СМЕ ПО-РАЗЛИЧНИ:

Ние от екипа на студио PhotoBOX, обръщаме специално внимание на всичките си клиенти. През последните 3 години вложихме много в обучението си в портретната фотография, към която спада и снимането на бременни дами. Десетките курсове, уебинари и уъркшопове, които нашият екип имаше удоволствието да посети, както и обмяната на опит с български и чуждестранни колеги, допринесоха много за развитието ни в света на фотографията и ни дадоха възможност да Ви предоставим продукт, който е разпознаваем и в същото време уникален. Наша основна цел е да покажем и научим  клиентите си как да разпознават качествената фотография и да оценяват всичко, което стои зад една перфектна снимка. Затова и студиото, което изградихме е насочено към създаване на комфорт и удобство за всеки посетител.

Разполагаме с гардероб с приказни дизайнерски рокли, изработени от Adriana Rica Haute Couture. А в началото на 2019 г. студио PhotoBOX разработи собствена марка за фотографски реквизитни дрехи Little Mouse’s Closet - Divine Props Design и с всеки изминал ден този гардероб се разширява.

В основната си част студиото разполага с релакс зона, гримьорна, детски санитарен възел, озвучителна система, с която всеки може да свърже телефона си и да озвучи фотосесията си с предпочитана плейлиста. По желание всеки клиент получава кафе и освежителна напитка.

 

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ:

Фотосесиите за бременни включват както снимки на бъдещата мама и нейното коремче, така и снимки с бъдещия татко и, ако в семейството има такива - с братче и/или сестричка.

 

Най-удачният момент за фотосесия е между 7 и 8-я месец от бременността, когато коремчето вече е добре оформено, но все още не Ви е толкова натежало и тялото Ви не задържа много вода. В този период все още можете да издържите относително по-дълго време в определена поза без да се изморите. За сесията е необходимо да подготвите красиво бельо в телесен и черен цвят както и 1 комплект дрехи за вас и за таткото, а също и за другите деца в семейството, ако има такива. 

Никога няма да сгрешите, ако заложите на светлите пастелни цветове в комбинация със сини дънки. Избягвайте горната Ви дреха да бъде шарена или с надписи, винаги едноцветните и прилепнали дрехи са по-добрият избор, особено когато искате да бъде подчертано коремчето. Обикновено, клиентите ни срещат трудност с облеклото на татковците, тук е важно да отбележим, че за тях светло сивият цвят е много подходящ, тъй като би се вписал чудесно с всеки един друг цвят. Ако желаете може да донесете снимка от видеозон, малка дрешка, обувчици и въобще всичко, което искате да включим в сесията. Ако решите да използвате услугите на фризьор и гримьор, трябва да имате предвид, че идеята на тези сесии е да Ви покажат в една нежна светлина, затова не залагайте на пищните прическа и грим. Подчертайте очите със спирала и нежни топли сенки, подберете добре фон дьо тена или пудрата, които използвате така, че да няма разлика в цвета между лицето и деколтето ви, използвайте лек прасковен руж и нежно матово червило. Косите приберете в нежен отпуснат кок или заложете на вълнообразни къдрици. Колкото по-ефирна е визията ви, толкова по-нежно ще изглеждате на снимките си.