СЕДЯЩИ БЕБЕТА

Image description

СЕДЯЩИ БЕБЕТА

(8-10-месечна възраст)

 

Основен пакет:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, 

както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 20/30

 

Цена: 

80 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 8 лева за дигиталния файл

 

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ:

Бебетата в тази възраст са невероятни във всяко едно отношение. Те вече сядат стабилно и са  щастливи, че виждат заобикалящата ги среда по нов начин и могат лесно да стигнат до всичко в техния обсег. Това е началото на изследователската част от живота им и това ги прави безкрайно весели и усмихнати. Повечето бебета в тази възраст все още не са изгубили онези пухкави краченца и големите си бузки, но пък вече започват да приличат повече на деца и не толкова на бебета. Започват да учат нови неща като пляскане с ръчички, поклащане в ритъм, правят различни муцунки и издават забавни звуци. Просто очарователни за снимки!КАКВО НИ ОТЛИЧАВА:

Тук е много трудно да определим какво точно ни отличава от останалите, защото към този момент за Русе и въобще за северна България, PhotoBOX е единственото студио, което предлага подобен вид фотосесии, но пък можем да Ви кажем как сме се подготвили за тези сесии и какво Ви предлагаме :)

Както при фотосесиите за бременни и новородени, разполагаме с голям асортимент от дрешки и аксесоари, а също така и с различни пропсове (колички, столчета, купи, легълца и т.н.), които са специално изработени за студиото ни. 

Тъй като тези сесии се провеждат в студиото за новородени, място за притеснение относно подходящата температура няма. Студиото е винаги добре затоплено и преобличането на бебето и дори оставянето му голичко не е проблем, подовете на студиото са добре изолирани, а таванните климатици осигуряват добро циркулиращо отопление.

Сесиите за седящи бебета са много популярни в западна Европа, Америка и Австралия, много преди те да намерят нишата си в България, те са един успешен и търсен продукт в по-развитите страни. Няма да Ви излъжем, като Ви кажем, че бебетата в тази възраст много улесняват работата ни, тъй като те сами по себе си са едно голямо очарование и са почти самодостатъчни, за да се получи една прекрасна снимка, но все пак имайте предвид, че професионалното им заснемане, подбирането на правилните цветови комбинации на фон, дрешки и аксесоари, подходящото осветление и добрата комуникация с бебето са ключови за един невероятно красив портрет, който да получи почитно място на някоя стена в дома Ви.

 

КАК ДА СЕ ПОДГОТВИТЕ:

За този вид сесия няма нужда от предварителна подготовка. Единственото, което трябва да съобразите е часа за фотосесията, изберете го така, че детенцето да не е гладно и да не му се спи, опитайте се да забележите кога то е най-весело - сутрин или следобед. Може да вземете с вас 1-2 памперса за всеки случай, както и някоя любима играчка, която да го забавлява при нужда.