ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН

Image description

РАЗБИВАНЕ НА ТОРТА

(Cake smash)

 

Основен пакет:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, 

както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 20/30

 

Цена при избор на декор от каталога на студиото: 

165 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 10 лева за дигиталния файл

*В цената е включена торта

 

 

Цена за изработка на нов декор: 

195 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 10 лева за дигиталния файл

 

*В цената е включена торта и изработка на декор по желание

 КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ:

Йей! Честито! Вашето бебче  порасва и ще отпразнува първата си годинка! Не се тревожете, ние знаем как да запазим този момент по най-забавния и щур начин!

Разбиването на торта е сесия, която е подходяща само и единствено за деца навършващи 1 годинка, затова и силно Ви я препоръчваме. За този вид сесии подготвяме специален декор, а изборът на тема или цветова комбинация е изцяло ваш. Имайте предвид, че в цената на сесията е включена изработката на този сет от декоратор и хонорара на сладкаря за тортата, т.е., Вие няма нужда да се нагърбвате с тази част от организацията. Единственото, за което трябва да помислите е тоалетът на вашето детенце. Като ние Ви препоръчваме да се ориентирате към по-ниско бюджетни решения - къси панталонки с тиранти за момченцата, туту полички и перлени герданчета за момиченцата. Разбира се, изборът е изцяло ваш, но имайте предвид, че детето ще се омаже с торта и дрешките Ви могат да се съсипят.

Не забравяйте да вземете с вас хавлия и няколко памперса за всеки случай.

Записването за тази сесия става чрез заплащане на капаро на стойност 50 лева, а най-късно до 10 работни дни (2 календарни седмици) преди самата фотосесия е необходимо да сте уточнили каква визия искате за декора, имайки предвид, че за изработката на сета има ограничение в бюджета, а и по-семпла аранжировка винаги е по-добрият избор.

 

 

Пакет КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, 

както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 20/30

 

Цена: 

300 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 20 лева за дигиталния файл

 

 

СРОКОВЕ (важи за всички фотосесии):

 

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е до 30 работни дни след направена от вас поръчка.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, бихме Ви предложили експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това би оскъпило сесията Ви двойно, без значение дали искате 1 или всички снимки. Затова Ви препоръчваме да насрочим дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантирате, че снимките Ви ще са готови навреме.

 

 

При поръчка на фотокниги или канави, срокът за изпълнение на поръчките е до 3 седмици след като са готови дигиталните файлове.