ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН

Image description

РАЗБИВАНЕ НА ТОРТА (Cake smash)

 

Основен пакет:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, 

както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 15/21 см

 

Цена при избор на декор от каталога на студиото:

150 лева/фотосесия с Венета

250 лева/фотосесия със Севдалина

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 12 лева за дигиталния файл

Цена на торта - 40 лева

 

 

Цена за изработка на нов декор: 

250 лева/фотосесия с Венета

350 лева/фотосесия със Севдалина

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 15 лева за дигиталния файл

Цена на торта - 40 лева

 

Записването за тази сесия става чрез заплащане на капаро на стойност 40 лева, а най-късно до 10 работни дни (2 календарни седмици) преди самата фотосесия е необходимо да сте уточнили каква визия искате за декора.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ:

Вашето бебче порасва и ще отпразнува първата си годинка! Не се тревожете, ние знаем как да запазим този момент по най-забавния и щур начин! Разбиването на торта (Cake smash), в последните години, се превърна в една от най-търсените фотосесии в нашето студио. Поради тази причина обръщаме специално внимание и се стараем да предлагаме разнообразие, което да задоволи всеки вкус. Сесията е подходяща само и единствено за деца навършващи 1 годинка и силно Ви я препоръчваме. За този вид снимки подготвяме специален декор, а изборът на тема или цветова комбинация е изцяло ваш.

Студиото разполага с каталог от над 50 декора на най-разнообразни теми - бонбонени, морски, тропически, горски, флорални, в тъмни и светли варианти - изборът е труден, но със сигурност ще намерите нещо, което да Ви хареса. Ако, пък, не го намерите, нашият декоратор ще Ви изработи декор спрямо Вашите желания и вкус! 

И за тортата ще се погрижим! От години работим със сладкарка за чудо и приказ, която изработва тортите за сесиите ни от възможно най-безвредните продукти. Не забравяйте, че ако искате ние да осигурим тортата трябва да заявите това предварително, за да я съобразим с темата на декора.

Единственото, за което трябва да помислите е тоалетът на вашето детенце. Като ние Ви препоръчваме да се ориентирате към по-семпли и лесни решения - къси панталонки с тиранти за момченцата, туту полички и перлени герданчета за момиченцата. Разбира се, изборът е изцяло Ваш, но имайте предвид, че детето ще се омаже с торта и дрешките Ви могат да се съсипят.

За снимките с родителите подгответе дрехи в светли тонове - бяло, бежово, сиво, светло синьо, светло зелено.

Тази фотосесия протича в три етапа - снимки с родителите, цапане с торта и цамбуркане в корито с топла вода. Не забравяйте да вземете с вас хавлия и няколко памперса за всеки случай, защото последната част от фотосесията включва къпане в корито с топла вода.

Препоръчваме Ви да я планувате в началото на 11-я месец на детето, за да избегнете вероятността то да е проходило, както и да си гарантирате, че снимките Ви ще бъдат готови за празника! 

 

 

ВАЖНО:

Цената на ОСНОВЕН ПАКЕТ е с включена отстъпка в знак на благодарност, че ни давате възможността да публикуваме вашите снимки в портфолиото на студиото, това включва уебсайт, социални мрежи, конкурси и други печатни материали.

В случай, че не желаете да показваме снимките ви, с радост ще ви предложим:

 

Пакет КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, 

както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 20/30

 

Цена: 

400 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 20 лева за дигиталния файл

 

 

СРОКОВЕ (важи за всички фотосесии):

 

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е до 30 работни дни след направена от вас поръчка.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, бихме Ви предложили експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това би оскъпило сесията Ви двойно, без значение дали искате 1 или всички снимки. Затова Ви препоръчваме да насрочим дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантирате, че снимките Ви ще са готови навреме.

 

При поръчка на фотокниги или канави, срокът за изпълнение на поръчките е до 3 седмици след като са готови дигиталните файлове.

 

АВТОРСКО ПРАВО

Според Закона за авторското право и сродните му права, авторското право върху снимките направени от мен, Севдалина Кинова и вторият фотограф на студиото Венета Димитрова, принадлежат на студио PhotoBOX by Sevdalina. Това дава изричното право да използваме снимките, направени по време на вашата фотосесия с рекламни цели и те да бъдат публикувани както в портфолиото ни тук в сайта, така и в бизнес профилите ни в социалните мрежи и ограничава Вас в използването на снимките с рекламни цели или преотстъпването им на трети лица със същата цел (публикуване в сайтове и профили в социални мрежи с цел разпространение и продажба на продукти).

Всички такси заплатени преди, по време и след фотосесията включват само и единствено използването на снимките от ваша страна за лични цели - споделянето им с роднини и приятели в социални мрежи, личен архив, но не с търговска и комерсиална цел.

В случай, че желаете да преотстъпите снимките на трети лица или да ги използвате с рекламна цел, моля да се свържете с мен, за да договорим условията и допълнителното заплащане.