БРЕМЕННИ

Image description

БРЕМЕННИОсновен пакет:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, 

както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 20/30

 

Цена: 

150 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 10 лева за дигиталния файл

 КРАСИВА СИ!

Бременността на една жена е труден, но и прекрасен период от живота ѝ. Макар и да не Ви се вярва, Вие сте красива и трябва да отпразнувате настъпващите в живота ви промени. А как да го направите по-добре, от това да запазите спомена за този прекрасен период в снимки? Това ще е спомен не само за вас, но и за вашето дете. Наследство, което ще отрази последните мигове, преди да се появи малкото Ви чудо, и което то ще цени завинаги.

 

С КАКВО СМЕ ПО-РАЗЛИЧНИ:

Ние от екипа на студио PhotoBOX, обръщаме специално внимание на всичките си клиенти. През последните 3 години вложихме много в обучението си в портретната фотография, към която спада и снимането на бременни дами. Десетките курсове, уебинари и уъркшопове, които нашият екип имаше удоволствието да посети, както и обмяната на опит с български и чуждестранни колеги, допринесоха много за развитието ни в света на фотографията и ни дадоха възможност да Ви предоставим продукт, който е разпознаваем и в същото време уникален. Наша основна цел е да покажем и научим  клиентите си как да разпознават качествената фотография и да оценяват всичко, което стои зад една перфектна снимка. Затова и студиото, което изградихме е насочено към създаване на комфорт и удобство за всеки посетител.

Разполагаме с гардероб с приказни дизайнерски рокли, изработени от Adriana Rica Haute Couture. А в началото на 2019 г. студио PhotoBOX разработи собствена марка за фотографски реквизитни дрехи Little Mouse’s Closet - Divine Props Design и с всеки изминал ден този гардероб се разширява.

В основната си част студиото разполага с релакс зона, гримьорна, детски санитарен възел, озвучителна система, с която всеки може да свърже телефона си и да озвучи фотосесията си с предпочитана плейлиста. По желание всеки клиент получава кафе и освежителна напитка.

 

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ:

Фотосесиите за бременни включват както снимки на бъдещата мама и нейното коремче, така и снимки с бъдещия татко и, ако в семейството има такива - с братче и/или сестричка.

 

Най-удачният момент за фотосесия е между 7 и 8-я месец от бременността, когато коремчето вече е добре оформено, но все още не Ви е толкова натежало и тялото Ви не задържа много вода. В този период все още можете да издържите относително по-дълго време в определена поза без да се изморите. За сесията е необходимо да подготвите красиво бельо в телесен и черен цвят както и 1 комплект дрехи за вас и за таткото, а също и за другите деца в семейството, ако има такива. 

Никога няма да сгрешите, ако заложите на светлите пастелни цветове в комбинация със сини дънки. Избягвайте горната Ви дреха да бъде шарена или с надписи, винаги едноцветните и прилепнали дрехи са по-добрият избор, особено когато искате да бъде подчертано коремчето. Обикновено, клиентите ни срещат трудност с облеклото на татковците, тук е важно да отбележим, че за тях светло сивият цвят е много подходящ, тъй като би се вписал чудесно с всеки един друг цвят. Ако желаете може да донесете снимка от видеозон, малка дрешка, обувчици и въобще всичко, което искате да включим в сесията. Ако решите да използвате услугите на фризьор и гримьор, трябва да имате предвид, че идеята на тези сесии е да Ви покажат в една нежна светлина, затова не залагайте на пищните прическа и грим. Подчертайте очите със спирала и нежни топли сенки, подберете добре фон дьо тена или пудрата, които използвате така, че да няма разлика в цвета между лицето и деколтето ви, използвайте лек прасковен руж и нежно матово червило. Косите приберете в нежен отпуснат кок или заложете на вълнообразни къдрици. Колкото по-ефирна е визията ви, толкова по-нежно ще изглеждате на снимките си.

 

* Специален ретуш (задълбочена обработка) на кадрите се заплаща допълнително по 30 лева на кадър.

 

 

Пакет КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, 

както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 20/30

 

Цена: 

300 лева

 

 

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 20 лева за дигиталния файл

 

 

СРОКОВЕ (важи за всички фотосесии):

 

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е до 30 работни дни след направена от вас поръчка.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, бихме Ви предложили експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това би оскъпило сесията Ви двойно, без значение дали искате 1 или всички снимки. Затова Ви препоръчваме да насрочим дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантирате, че снимките Ви ще са готови навреме.

 

 

При поръчка на фотокниги или канави, срокът за изпълнение на поръчките е до 3 седмици след като са готови дигиталните файлове.