БРЕМЕННИ

Image description

БРЕМЕННИОсновен пакет:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, 

както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 15/21см

 

Цена: 

220 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 15 лева за дигиталния файл

 

 

КРАСИВА СИ!

Бременността на една жена е труден, но и прекрасен период от живота ѝ. Макар и да не Ви се вярва, Вие сте красива и трябва да отпразнувате настъпващите в живота ви промени. А как да го направите по-добре, от това да запазите спомена за този прекрасен период в снимки? Това ще е спомен не само за вас, но и за вашето дете. Наследство, което ще отрази последните мигове, преди да се появи малкото Ви чудо, и което то ще цени завинаги.

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС:

Ние от екипа на студио PhotoBOX, обръщаме специално внимание на всичките си клиенти. През последните години вложихме много в обучението си в портретната фотография, към която спада и снимането на бременни дами. Десетките курсове, уебинари и уъркшопове, които нашият екип имаше удоволствието да посети, както и обмяната на опит с български и чуждестранни колеги, допринесоха много за развитието ни в света на фотографията и ни дадоха възможност да Ви предоставим продукт, който е разпознаваем и в същото време уникален. 

Наша основна цел е да покажем и научим  клиентите си как да разпознават качествената фотография и да оценяват всичко, което стои зад една перфектна снимка. Затова и студиото, което изградихме е насочено към създаване на комфорт и удобство за всеки посетител.

Разполагаме с гардероб с приказни дизайнерски рокли, изработени от Adriana Rica Haute Couture. А в началото на 2019 г. студио PhotoBOX разработи собствена марка за фотографски реквизитни дрехи Little Mouse’s Closet - Divine Props Design и с всеки изминал ден този гардероб се разширява. 

За да получите разнообразни снимки, всяка година подновяваме декора на естествена светлина, който е изграден именно за фотосесиите на бременни. Нежен, ефирен и така създаден, той дава възможност за различни самостоятелни и семейни пози.

 

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ:

Най-удачният момент за фотосесия е между 7 и 8-я месец от бременността, когато коремчето вече е добре оформено, но все още не Ви е толкова натежало и тялото Ви не задържа много вода. В този период все още можете да издържите относително по-дълго време в определена поза без да се изморите. 

В снимките може да участва и бъдещият татко, както и другите деца в семейството, ако има такива.

Сесията е с продължителност до час и половина.

 

ПРЕПОРЪКИ ЗА ОБЛЕКЛОТО:

Освен, че можете да се възползвате от гардероба за бременни в студиото, ще е необходимо да направите и подготовка от вкъщи.

Необходимо да подготвите красиво бельо в бял, телесен и черен цвят както и 1-2 комплекта дрехи за вас и за останалите членове на семейството. Имайте предвид, че колкото и да са примамливи роклите в студиото, да се подготвите с няколко тоалета от вкъщи ще донесе индивидуалност на сесията.

Никога няма да сгрешите, ако заложите на светлите цветове в комбинация със сини дънки. Избягвайте горната Ви дреха да бъде шарена или с надписи, винаги едноцветните и прилепнали дрехи са по-добрият избор, особено когато искате да бъде подчертано коремчето. Ето и няколко  цвята, които ще стоят прекрасно на декор 2023:

Разгледайте снимките в галерията тук, ще получите добър ориентир с какви фонове и декори разполага студиото. Така по-лесно ще можете да прецените какво облекло да носите. 

Ако решите да използвате услугите на фризьор и гримьор, трябва да имате предвид, че идеята на тези сесии е да Ви покажат в една нежна светлина, затова не залагайте на пищните прическа и грим. Подчертайте очите със спирала и нежни топли сенки, подберете добре фон дьо тена или пудрата, които използвате така, че да няма разлика в цвета между лицето и деколтето ви, използвайте лек прасковен руж и нежно матово червило, не слагайте изкуствени мигли. Косите приберете в нежен отпуснат кок или заложете на вълнообразни къдрици. Изправената коса не стои добре на тези снимки. Колкото по-ефирна е визията ви, толкова по-нежно ще изглеждате на снимките си. 

 

* Специален ретуш (задълбочена обработка, която нарушава естествения ви вид) на кадрите се заплаща допълнително по 30 лева на кадър.

 

 

ВАЖНО:

Цената на ОСНОВЕН ПАКЕТ е с включена отстъпка в знак на благодарност, че ни давате възможността да публикуваме вашите снимки в портфолиото на студиото, това включва уебсайт, социални мрежи, конкурси и други печатни материали.

В случай, че не желаете да показваме снимките ви, с радост ще ви предложим:

 

Пакет КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, 

както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 20/30

 

Цена: 

440 лева

 Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 30 лева за дигиталния файл

 

 

СРОКОВЕ (важи за всички фотосесии):

 

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е до 30 работни дни след направена от вас поръчка.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, бихме Ви предложили експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това би оскъпило сесията Ви двойно, без значение дали искате 1 или всички снимки. Затова Ви препоръчваме да насрочим дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантирате, че снимките Ви ще са готови навреме.

При поръчка на фотокниги или канави, срокът за изпълнение на поръчките е до 3 седмици след като са готови дигиталните файлове.

 

АВТОРСКО ПРАВО

Според Закона за авторското право и сродните му права, авторското право върху снимките направени от мен, Севдалина Кинова и вторият фотограф на студиото Венета Димитрова, принадлежат на студио PhotoBOX by Sevdalina. Това дава изричното право да използваме снимките, направени по време на вашата фотосесия с рекламни цели и те да бъдат публикувани както в портфолиото ни тук в сайта, така и в бизнес профилите ни в социалните мрежи и ограничава Вас в използването на снимките с рекламни цели или преотстъпването им на трети лица със същата цел (публикуване в сайтове и профили в социални мрежи с цел разпространение и продажба на продукти).

Всички такси заплатени преди, по време и след фотосесията включват само и единствено използването на снимките от ваша страна за лични цели - споделянето им с роднини и приятели в социални мрежи, личен архив, но не с търговска и комерсиална цел.

В случай, че желаете да преотстъпите снимките на трети лица или да ги използвате с рекламна цел, моля да се свържете с мен, за да договорим условията и допълнителното заплащане.