НОВОРОДЕНИ

Image description

НОВОРОДЕНИ

 

Основен пакет:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, 

както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 20/30

 

Цена: 

180 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 15 лева за дигиталния файл

 

Цена за близнаци: 

230 лева

 

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 15 лева за дигиталния файл

 

 

 

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ:

Все повече родители проявяват интерес към фотосесиите за новородени, затова тук ще дадем насоки на всички вас, как да се подготвите за такава сесия и какво трябва да знаете за нея.

Най-подходящият период за снимки на Вашето бебе е до 15-я ден след неговото раждане. Всяко забавяне след този период е компромис, който правите с Вашите снимки. Колкото по-голямо е бебето, толкова по-малко спи, възможно е да започнат силни колики и неразположение. Колкото повече растат новородените, толкова повече качват килограми, а това ограничава тяхната гъвкавост.

 

ТОВА, КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА:

Изминахме дълъг и труден път докато стигнем до тук. През последните 3 години си дадохме сметка, че само желанието не стига, за да снимаш новородено бебе. Да, безспорно, то е водещата сила към усъвършенстването, но определено не е достатъчно. 

Освен в портретната фотография, наблегнахме много и на обучителните курсове свързани със снимането на новородени. Само през последната година, екипът ни получи голям набор от знания и умения в областта на безопасността при снимането на новородени. Многобройните консултации с лекари, неонатолози и световни имена във фотографията на новородени, ни дадоха добра основа и сигурност при работата с бебета до 15-я ден. 

Обученията през, които сме минали покриват много мащабно целия процес на снимането на новородени, а именно:

- Безопасна работа с бебето;

- Безопасно позиране на бебето върху пуф, в сет, в ръцете на родителите;

- Техники на приспиване и успокояване;

- Техники на повиване;

- Осветяване на сцена с новородено;

- Обработване на кожата при новородените;

- Техники за правилно композиране и подходящи ъгли за заснемане;

 

Всички от екипа на студиото са преминали курсовете за безопасност, което подпомага работата на фотографа при нужда от асистент в снимките.

 

Основната част на студиото ни е специално изградена за сесиите на новородени бебета. Оборудвана със система за поддържане на постоянна температура от 26-28 градуса, която е от изключителна важност и един от факторите, които помагат за по-лесното преминаване на сесията. Разполагаме с преместваем стенд с пуф, изработен специално за нуждите на студиото ни, голям асортимент от пропсове (купи, кутии, колички, легълца и т.н.), също специално изработени за нас. От началото на 2019 студио PhotoBOX разработи собствена марка за фотографски реквизитни дрехи Little Mouse’s Closet - Divine Props Design и с всеки изминал месец гардеробът на студиото се разширява. Сами изработваме дрешките, шапчиците и аксесоарите за фотосесиите на новородени, като грижливо подбираме всички материали, за да бъдат подходящи за бебетата и да не дразнят тяхната кожа. 

 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОДГОТОВКА:

Тук е мястото да отбележим, че това не е препоръка! Настояваме да спазите предварителната подготовка точно както е описана. Знаем, че понякога това е трудно, но ако желаете да имате пълна галерия със снимки като тези от портфолиото ни, то е наложително да спазите следното:

- Няколко дни преди сесията да го оставяте голичко по 2-3 пъти на ден за по 10-15 минути.

- В деня на фотосесията трябва да задържите будно бебето поне час преди да влезете в студиото.

- Да съобразите часа за сесията с храненето на бебето. Когато пристигнете в студото то трябва да е гладно и да бъде накърмено в студиото.

- Да му облечете дрешки, които се събличат лесно.

 

КАКВО ДА ВЗЕМЕТЕ:

Подгответе в чантата си нещата, които вземате когато ходите на гости за по-дълго време - памперси, мокри кърпички, сухи кърпички, залъгалка, непромокаемо чаршафче за еднократна употреба, няколко дози адаптирано мляко и топла вода, в случай, че не кърмите.

Препоръчително е родителите да дойдат в студиото с ежедневни дрехи и да се преоблекат когато дойде ред за снимки с тях. 

Силно Ви препоръчваме да изберете дрехи за снимките в светли пастелни цветове, да избягвате шарените дрехи и такива с надписи и щампи по тях. Препоръчваме Ви да подготвите и един комплект тъмни дрехи.

Ако имате нещо сантиментално за вас, което искате да включим в сесията е добре дошло да го вземете с вас, но е добре да изговорим това предварително, за да може да оформим правилна концепция за включването му в снимките.

 

 

ВАЖНО:

Част от снимките направени по време на фотосесията на Вашето новородено ще бъдат публикувани в портфолиото на студиото, това включва уебсайт, социални мрежи и други печатни материали.

В случай, че не желаете да показваме снимките ви, с радост ще ви предложим:

 

Пакет КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, 

както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 20/30

 

Цена: 

400 лева

 

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 20 лева за дигиталния файл

 

 

СРОКОВЕ (важи за всички фотосесии):

 

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е до 30 работни дни след направена от вас поръчка.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, бихме Ви предложили експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това би оскъпило сесията Ви двойно, без значение дали искате 1 или всички снимки. Затова Ви препоръчваме да насрочим дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантирате, че снимките Ви ще са готови навреме.

 

При поръчка на фотокниги или канави, срокът за изпълнение на поръчките е до 3 седмици след като са готови дигиталните файлове.