ВЪНШНИ ФОТОСЕСИИ

Image description

ВЪНШНИ ФОТОСЕСИИ

 

Основен пакет:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, 

както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 20/30

 

Цена: 

150 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 10 лева за дигиталния файлНяма нищо по-хубаво за една снимка от естествената дневна светлина, а когато времето се стопли, желанието ни да прекарваме възможно най-дълго време навън се засилва. Тогава е и идеалният период за провеждането на вашата слънчева фотосесия. Имате си любимо място сред природата - някое специално за вашето семейство кътче или къща с двор, а може и просто да обичате разходките на открито. В такъв случай, не пропускайте да се възползвате от възможностите, които ни предоставят предстоящите сезони - пролетна фотосесия в цъфналата рапица, летни снимки в житните полета или есенни кадри под падащите листа, снимки по залез слънце на брега на Дунав, следобедна разходка в парка, а защо да не се възползваме и от красивите сгради и пейзажи, които предлага нашият град? Изборът е ваш. Съществуват безброй възможности, вие трябва само да се свържете с нас и ще изберем най-добрите за вас и вашето семейство.

 

А какво още по-прекрасно от една забавна разходка в снимки, от това да я съхраните в снимки, а от тях да си направите фотокнига?

Ето и нашите предложения за:

 

ФОТОКНИГИ

Твърди корици и меки страници

 

Размер 20/30 см

24 страници

Цена:

80 лева

 

Размер 20/20 см

30 страници

Цена:

80 лева

 

Размер 15/20 см

40 страници

Цена:

80 лева

 

 

 

СРОКОВЕ (важи за всички фотосесии):

 

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е до 30 работни дни след направена от вас поръчка.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, бихме Ви предложили експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това би оскъпило сесията Ви двойно, без значение дали искате 1 или всички снимки. Затова Ви препоръчваме да насрочим дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантирате, че снимките Ви ще са готови навреме.

 

 

При поръчка на фотокниги или канави, срокът за изпълнение на поръчките е до 3 седмици след като са готови дигиталните файлове.