ВЪНШНИ ФОТОСЕСИИ

Image description

 

ВЪНШНИ ФОТОСЕСИИ с Венета

 

Основен пакет:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове

 

Цена: 

150 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 10 лева за дигиталния файлНяма нищо по-хубаво за една снимка от естествената дневна светлина, а когато времето се стопли, желанието ни да прекарваме възможно най-дълго време навън се засилва. Тогава е и идеалният период за провеждането на вашата слънчева фотосесия. Имате си любимо място сред природата - някое специално за вашето семейство кътче или къща с двор, а може и просто да обичате разходките на открито. В такъв случай, не пропускайте да се възползвате от възможностите, които ни предоставят предстоящите сезони - пролетна фотосесия в цъфналата рапица, летни снимки в житните полета или есенни кадри под падащите листа, снимки по залез слънце на брега на Дунав, следобедна разходка в парка, а защо да не се възползваме и от красивите сгради и пейзажи, които предлага нашият град? Изборът е ваш. Съществуват безброй възможности, вие трябва само да се свържете с нас и ще изберем най-добрите за вас и вашето семейство.

 

 

 

СРОКОВЕ (важи за всички фотосесии):

 

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е до 30 работни дни след направена от вас поръчка.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, бихме Ви предложили експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това би оскъпило сесията Ви двойно, без значение дали искате 1 или всички снимки. Затова Ви препоръчваме да насрочим дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантирате, че снимките Ви ще са готови навреме.

 

АВТОРСКО ПРАВО

Според Закона за авторското право и сродните му права, авторското право върху снимките направени от мен, Севдалина Кинова и вторият фотограф на студиото Венета Димитрова, принадлежат на студио PhotoBOX by Sevdalina. Това дава изричното право да използваме снимките, направени по време на вашата фотосесия с рекламни цели и те да бъдат публикувани както в портфолиото ни тук в сайта, така и в бизнес профилите ни в социалните мрежи и ограничава Вас в използването на снимките с рекламни цели или преотстъпването им на трети лица със същата цел (публикуване в сайтове и профили в социални мрежи с цел разпространение и продажба на продукти).

Всички такси заплатени преди, по време и след фотосесията включват само и единствено използването на снимките от ваша страна за лични цели - споделянето им с роднини и приятели в социални мрежи, личен архив, но не с търговска и комерсиална цел.

 

В случай, че желаете да преотстъпите снимките на трети лица или да ги използвате с рекламна цел, моля да се свържете с мен, за да договорим условията и допълнителното заплащане.