ИНДИВИДУАЛЕН ПОРТРЕТ

Image description

Мини пакет:

5 снимки

 

Цена: 

190 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 20 лева за дигиталния файл

 

 

Основен пакет:

10 снимки

 

Цена: 

250 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 20 лева за дигиталния файл

 

 

ЗАЩО ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ?

 - Собственик сте на микро бизнес и имате нужда от представителни снимки за вашите профили в социалните мрежи.

 - Ще кандидатствате за мечтаната работа и знаете, че професионалните снимки правят добро впечатление.

 - Имате празник и искате да го запечатате завинаги.

 - Просто искате да се позабавлявате с нас :)

 

 

* Специален ретуш (задълбочена обработка, която нарушава естествения ви вид) на кадрите се заплаща допълнително по 50 лева на кадър.

 

 ВАЖНО:

Цената на ОСНОВЕН ПАКЕТ е с включена отстъпка в знак на благодарност, че ни давате възможността да публикуваме вашите снимки в портфолиото на студиото, това включва уебсайт, социални мрежи, конкурси и други печатни материали.

В случай, че не желаете да показваме снимките ви, с радост ще ви предложим:

 

Пакет КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове

 

Цена: 

500 лева

 Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 50 лева за дигиталния файл

 

 

СРОКОВЕ (важи за всички фотосесии):

 

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е до 30 работни дни след направена от вас поръчка.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, бихме Ви предложили експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това би оскъпило сесията Ви двойно, без значение дали искате 1 или всички снимки. Затова Ви препоръчваме да насрочим дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантирате, че снимките Ви ще са готови навреме.

При поръчка на фотокниги или канави, срокът за изпълнение на поръчките е до 3 седмици след като са готови дигиталните файлове.

 

АВТОРСКО ПРАВО

Според Закона за авторското право и сродните му права, авторското право върху снимките направени от мен, Севдалина Кинова и вторият фотограф на студиото Венета Димитрова, принадлежат на студио PhotoBOX by Sevdalina. Това дава изричното право да използваме снимките, направени по време на вашата фотосесия с рекламни цели и те да бъдат публикувани както в портфолиото ни тук в сайта, така и в бизнес профилите ни в социалните мрежи и ограничава Вас в използването на снимките с рекламни цели или преотстъпването им на трети лица със същата цел (публикуване в сайтове и профили в социални мрежи с цел разпространение и продажба на продукти).

Всички такси заплатени преди, по време и след фотосесията включват само и единствено използването на снимките от ваша страна за лични цели - споделянето им с роднини и приятели в социални мрежи, личен архив, но не с търговска и комерсиална цел.

В случай, че желаете да преотстъпите снимките на трети лица или да ги използвате с рекламна цел, моля да се свържете с мен, за да договорим условията и допълнителното заплащане.