КОЛЕДНИ СЕСИИ СЪС СЕВДАЛИНА

Image description

Класически декор с фотограф Севдалина

ЗАПИШИ ЧАС НА ТЕЛЕФОН 0877541911

 

Тазгодишният ни избор на декор, ще ни даде точно това, от което имаме нужда - повече семейни снимки!

Класическите семейни портрети са много пренебрегвани в днешно време изцяло по вина на нас фотографите. В последните години се съсредоточихме повече в безразборното окичване на всевъзможни коледни аксесоари, за да привлечем клиентите си и забравихме за най-важното - светлината, позирането и настроението. 

За класическата визия на декора можете да подготвите както дрехи с по-ретро усещане, така и елегантни рокли и костюми.

 

Както обикновено, за СЕДЯЩИТЕ БЕБЕТА (8-12 месеца) ще направим 3 малки сетчета. Снимките на тези сетове ще бъдат допълнение към общите семейни снимки на основния декор. За тях можете да се възползвате от гардероба в студиото, но ако имате някое интересно костюмче, което искате да използваме - правим го! :)

Сетовете ще можете да видите на място в студиото.

Деца извън тази възрастова група няма да имат възможност да се снимат на малките сетове.

 

ДРЕХИ:

Препоръчваме ви да подготвите дрехите за сесията с особено внимание! Убедени сме, че сте обърнали внимание как дрехите могат да повлияят положително на вашите снимки, особено ако са подбрани добре! Даваме ви няколко подходящи цветови комбинации, които ще паснат чудесно на КЛАСИЧЕСКИЯ ДЕКОР. Имайте предвид, че с внасянето на текстура (например плетени пуловери), използването на цветни десени (например карирани ризи/панталони) или на едни и същи дрехи (например карирани ризи и сини дънки) за всички членове на семейството не е добра идея. Това е предпоставка да се слеете в снимката. 

Както обикновено, ви съветваме да ИЗБЯГВАТЕ щампи, надписи, розово, лилаво, светло синьо, жълто в дрехите си.

Подходящи цветове са: бежово, кафяво, златно, червено, тъмно зелено, тъмно синьо, сиво, черно.

 

ГРАФИК:

Снимките ще се провеждат от 20 октомври до 22 декември. Всички фотосесии от октомври и ноември ще бъдат предадени до 22 декември. Фотосесиите от декември ще се предават между 15 януари и 15 февруари. Фотосесиите ще се провеждат от сряда до петък.

 

ЦЕНОРАЗПИС:

Тук можете да разгледате и цените на допълнителните продукти, които ще бъдат предлагани в студиото по време на Коледната кампания - канави, календари, картички и фотокнижки. Техните мостри може да разгледате на място в студиото.

 

НОЕМВРИ И ДЕКЕМВРИ 2021г.

ОСНОВЕН ПАКЕТ СЕВДАЛИНА:

 

120 лева

 

10 дигитални файла

10 принта 10/15 см

 

Допълнителен кадър:

10 леваКАЛЕНДАРИ:

Работен календар с 1 секция + снимка А4

12 лева

 

Работен календар с 3 секции + снимка А4

18 лева

 

Луксозен календар с 12 снимки, 20х30см

30 лева

 

Луксозен календар с 12 снимки, 30/40см

40 леваКАНАВИ:

20х30см

45 лева30х45см

70 лева40х60см

100 лева50х70см

130 леваФОТОКНИЖКИ:

Фотокнижка 10х10см

Събира около 10-12 снимки

40 лева

 

Фотокнижка 20х20см

Събира около 12-15 снимки

80 леваКАРТИЧКИ:

Картичка 10х15см

с 1 снимка и място за пожелание

8 лева

 

Картичка 15х15см

с 5 снимки и място за пожелание

18 лева

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ:

 • Снимачните часове не подлежат на коментар и промяна. Събота и неделя са ПОЧИВНИ ДНИ за студиото.

 • ВРЕМЕТРАЕНЕТО на една фотосесия може да продължи от 15 до 50 минути, като всичко зависи изцяло от децата и тяхното настроение.

 • Всяко ЗАКЪСНЕНИЕ от ваша страна е за сметка на вашата фотосесия. Ако сесията не започне до 15 минути след началото на часа ви, то фотографа си запазва правото да отмени сесията. Тук е важно да уточним, че при 100% запълнен капацитет на графика ни, няма да можем да ви дадем друг час.

 • В студиото НЕ СЕ ВЛИЗА С ВЪНШНИ ОБУВКИ. Носете си нови или обувки с предварително почистени подметки. Ако не сте се погрижили за обувките си, ще бъдете помолени да се снимате боси.

 • Снимките направени през ОКТОМВРИ И НОЕМВРИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕДАДЕНИ до 22 декември, останалите фотосесии ще започнем да предаваме след 15 януари, когато се връщаме отново на работа след предвидената Коледно-Новогодишна отпуска. ПРЕДАВАНЕТО НА ПОРЪЧКИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕ НА 1-ВИ ДЕКЕМВРИ.

 • По време на Коледната кампания НЕ ПРИЕМАМЕ ЕКСПРЕСНИ ПОРЪЧКИ. Сесиите се обработват по реда на пристигане на поръчките.

 • При съмнение за БОЛНО ДЕТЕ ИЛИ РОДИТЕЛ, моля да се свържете с нас, за да променим часа ви. Ние ще постъпим по същия начин, ако някой от екипа на студиото не се чувства добре.

 • В студиото НЕ СЕ ДОПУСКАТ придружители. В снимките участват мама, татко и децата. Ако желаете сесия с други членове на семейството трябва да запишете втори час.COVID-19 ИНСТРУКЦИИ:

 • Още при влизане в сградата е необходимо да поставите ПРЕДПАЗНИ МАСКИ. Те трябва да покриват носа и брадичката ви. Маските може да свалите САМО когато дойде вашият ред за снимки. Клиенти без маска няма да бъдат допускани в студиото!

 • На входа на двете студиа има поставени дезинфектанти. Преди да влезете е необходимо да дезинфекцирате ръцете си.

 • На входа ще премерим температурата ви с безконтактен термометър. Сесията ви може да бъде отменена в случай, че някой от членовете на семейството има температура по-висока от 37 градуса или видимо има грипни симптоми - хрема, кашлица, отпаднал вид.

 

Молим ви за разбиране и съдействие! Колкото и досадни да са тези мерки, ние вярваме, че спазването им ще изключи възможността в нашето студио някой да се разболее.