СЕДЯЩИ БЕБЕТА

Image description

СЕДЯЩИ БЕБЕТА

(7-10-месечна възраст)

 

Основен пакет:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, 

както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 20/30

*5 различни визии

 

Цена: 

100 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 8 лева за дигиталния файл

 

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ:

Бебетата в тази възраст са невероятни във всяко едно отношение. Те вече сядат стабилно и са  щастливи, че виждат заобикалящата ги среда по нов начин и могат лесно да стигнат до всичко в техния обсег. Това е началото на изследователската част от живота им и това ги прави безкрайно весели и усмихнати. Повечето бебета в тази възраст все още не са изгубили онези пухкави краченца и големите си бузки, но пък вече започват да приличат повече на деца и не толкова на бебета. Започват да учат нови неща като пляскане с ръчички, поклащане в ритъм, правят различни муцунки и издават забавни звуци. Просто очарователни за снимки!КАКВО НИ ОТЛИЧАВА:

Тук е много трудно да определим какво точно ни отличава от останалите, защото към този момент за Русе и въобще за северна България, PhotoBOX е единственото студио, което предлага подобен вид фотосесии, но пък можем да Ви кажем как сме се подготвили за тези сесии и какво Ви предлагаме :)

Както при фотосесиите за бременни и новородени, разполагаме с голям асортимент от дрешки и аксесоари, а също така и с различни пропсове (колички, столчета, купи, легълца и т.н.), които са специално изработени за студиото ни. 

Тъй като тези сесии се провеждат в студиото за новородени, място за притеснение относно подходящата температура няма. Студиото е винаги добре затоплено и преобличането на бебето и дори оставянето му голичко не е проблем, подовете на студиото са добре изолирани, а таванните климатици осигуряват добро циркулиращо отопление.

Сесиите за седящи бебета са много популярни в западна Европа, Америка и Австралия, много преди те да намерят нишата си в България, те са един успешен и търсен продукт в по-развитите страни. Няма да Ви излъжем, като Ви кажем, че бебетата в тази възраст много улесняват работата ни, тъй като те сами по себе си са едно голямо очарование и са почти самодостатъчни, за да се получи една прекрасна снимка, но все пак имайте предвид, че професионалното им заснемане, подбирането на правилните цветови комбинации на фон, дрешки и аксесоари, подходящото осветление и добрата комуникация с бебето са ключови за един невероятно красив портрет, който да получи почитно място на някоя стена в дома Ви.

 

КАК ДА СЕ ПОДГОТВИТЕ:

За този вид сесия няма нужда от предварителна подготовка. Единственото, което трябва да съобразите е часа за фотосесията, изберете го така, че детенцето да не е гладно и да не му се спи, опитайте се да забележите кога то е най-весело - сутрин или следобед. Може да вземете с вас 1-2 памперса за всеки случай, както и някоя любима играчка, която да го забавлява при нужда.

 

 

Пакет КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, 

както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 20/30

 

Цена: 

200 лева

 

 

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 16 лева за дигиталния файл

 

 

 

СРОКОВЕ (важи за всички фотосесии):

 

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е до 30 работни дни след направена от вас поръчка.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, бихме Ви предложили експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това би оскъпило сесията Ви двойно, без значение дали искате 1 или всички снимки. Затова Ви препоръчваме да насрочим дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантирате, че снимките Ви ще са готови навреме.

 

 

При поръчка на фотокниги или канави, срокът за изпълнение на поръчките е до 3 седмици след като са готови дигиталните файлове.