КОЛЕДНИ СЕСИИ С ВЕНЕТА

Image description

ЧЕРВЕНО КАДИФЕ с фотограф ВЕНЕТА

ЗАПИШИ ЧАС НА ТЕЛЕФОН 0886110105 

Вероятно повечето от вас си спомнят този декор от миналата година. Интересът към него беше толкова голям, че решихме да го направим и тази година и да дадем възможност на семействата, които не са успели да се снимат на фона на това червено изящество, да го направят сега.

Цели 6 месеца подготвяхме Венета за тези снимки и сега тя е готова да ви даде най-доброто от себе си и да съхрани вашите спомени. С 5-те си различни визии, този декор продължава да бъде най-любимият ни досега!

 

Както обикновено, за СЕДЯЩИТЕ БЕБЕТА (8-12 месеца) ще направим 2 малки сетчета. Снимките на тези сетове ще бъдат допълнение към общите семейни снимки на основния декор. Сетовете ще можете да разгледате в снимките от ляво.

Деца извън тази възрастова група няма да имат възможност да се снимат на малките сетове.ДРЕХИ:

Подходящи цветове са: бяло, бежово, кафяво, златно, червено, тъмно зелено, тъмно синьо, сиво, черно. В галерията сме публикували възможни помощни комбинации, които смятаме, че ще изглеждат добре на снимките.ГРАФИК:

Снимките ще се провеждат от 20 октомври до 22 декември. Всички фотосесии от октомври и ноември ще бъдат предадени до 22 декември. Фотосесиите от декември ще се предават между 15 януари и 15 февруари.

 
 

ЦЕНОРАЗПИС:

 

Както вече разбрахте коледните фотосесии ще започнат на 20 октомври и ще продължат до 22 декември 2021г.

Всички снимали се през октомври ще получат промо цена за тяхната фотосесия.


Тук можете да разгледате и цените на допълнителните продукти, които ще бъдат предлагани в студиото по време на Коледната кампания - канави, календари, картички и фотокнижки. Техните мостри може да разгледате на място в студиото.


ОКТОМВРИ 2021г.

ОСНОВЕН ПАКЕТ ВЕНЕТА:


60 лева


10 дигитални файла

10 принта 10/15 см


Допълнителен кадър:

6 лева
НОЕМВРИ И ДЕКЕМВРИ 2021г.

ОСНОВЕН ПАКЕТ ВЕНЕТА:


70 лева


10 дигитални файла

10 принта 10/15 см


Допълнителен кадър:

6 леваКАЛЕНДАРИ:


Работен календар с 1 секция + снимка А4

12 лева


Работен календар с 3 секции + снимка А4

18 лева


Луксозен календар с 12 снимки, 20х30см

30 лева


Луксозен календар с 12 снимки, 30/40см

40 леваКАНАВИ:


20х30см

45 лева30х45см

70 лева40х60см

100 лева50х70см

130 леваФОТОКНИЖКИ:


Фотокнижка 10х10см

Събира около 10-12 снимки

40 лева


Фотокнижка 20х20см

Събира около 12-15 снимки

80 леваКАРТИЧКИ:


Картичка 10х15см

с 1 снимка и място за пожелание

8 лева


Картичка 15х15см

с 5 снимки и място за пожелание

18 лева

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ:

 • Снимачните часове не подлежат на коментар и промяна. Събота и неделя са ПОЧИВНИ ДНИ за студиото.

 • ВРЕМЕТРАЕНЕТО на една фотосесия може да продължи от 15 до 50 минути, като всичко зависи изцяло от децата и тяхното настроение.

 • Всяко ЗАКЪСНЕНИЕ от ваша страна е за сметка на вашата фотосесия. Ако сесията не започне до 15 минути след началото на часа ви, то фотографа си запазва правото да отмени сесията. Тук е важно да уточним, че при 100% запълнен капацитет на графика ни, няма да можем да ви дадем друг час.

 • В студиото НЕ СЕ ВЛИЗА С ВЪНШНИ ОБУВКИ. Носете си нови или обувки с предварително почистени подметки. Ако не сте се погрижили за обувките си, ще бъдете помолени да се снимате боси.

 • Снимките направени през ОКТОМВРИ И НОЕМВРИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕДАДЕНИ до 22 декември, останалите фотосесии ще започнем да предаваме след 15 януари, когато се връщаме отново на работа след предвидената Коледно-Новогодишна отпуска. ПРЕДАВАНЕТО НА ПОРЪЧКИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕ НА 1-ВИ ДЕКЕМВРИ.

 • По време на Коледната кампания НЕ ПРИЕМАМЕ ЕКСПРЕСНИ ПОРЪЧКИ. Сесиите се обработват по реда на пристигане на поръчките.

 • При съмнение за БОЛНО ДЕТЕ ИЛИ РОДИТЕЛ, моля да се свържете с нас, за да променим часа ви. Ние ще постъпим по същия начин, ако някой от екипа на студиото не се чувства добре.

 • В студиото НЕ СЕ ДОПУСКАТ придружители. В снимките участват мама, татко и децата. Ако желаете сесия с други членове на семейството трябва да запишете втори час.COVID-19 ИНСТРУКЦИИ:

 • Още при влизане в сградата е необходимо да поставите ПРЕДПАЗНИ МАСКИ. Те трябва да покриват носа и брадичката ви. Маските може да свалите САМО когато дойде вашият ред за снимки. Клиенти без маска няма да бъдат допускани в студиото!

 • На входа на двете студиа има поставени дезинфектанти. Преди да влезете е необходимо да дезинфекцирате ръцете си.

 • На входа ще премерим температурата ви с безконтактен термометър. Сесията ви може да бъде отменена в случай, че някой от членовете на семейството има температура по-висока от 37 градуса или видимо има грипни симптоми - хрема, кашлица, отпаднал вид.


Молим ви за разбиране и съдействие! Колкото и досадни да са тези мерки, ние вярваме, че спазването им ще изключи възможността в нашето студио някой да се разболее.