КОЛЕДНИ СЕСИИ С ВЕНЕТА

Image description

ЗАПИШИ ЧАС НА ТЕЛЕФОН 0877541911 

 

ОСНОВЕН ПАКЕТ:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове, както и техните принтове в размер 10/15 и един принт 20/30

 

ЦЕНА: 

120 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 10 лева за дигиталния файл

 

ГРАФИК:

Снимките ще се провеждат от 19 октомври до 15 декември. Всички фотосесии от октомври и ноември ще бъдат предадени до 20 декември. Фотосесиите от декември ще се предават между 15 януари и 15 февруари. Сесиите се провеждат всеки понеделник, вторник, четвъртък и петък от 10 до 17 часа.

 

ДРЕХИ:

Препоръчваме ви да подготвите дрехите за сесията с особено внимание! Убедени сме, че сте обърнали внимание как дрехите могат да повлияят положително на вашите снимки, особено ако са подбрани добре! Даваме ви няколко подходящи цветови комбинации, които ще паснат чудесно на БЕЛИЯ ДЕКОР. Имайте предвид, че с внасянето на текстура (например плетени пуловери), използването на цветни десени (например карирани ризи/панталони) или на едни и същи дрехи (например карирани ризи и сини дънки) за всички членове на семейството не е добра идея. Това е предпоставка да се слеете в снимката. 

 • Използвайте по-земни цветове, за да не се откроявате прекалено много от светлия и ефирен вид на декора.

 • Не забравяйте да носите аксесоари като шапки, шалове, колани, тиранти, ушанки.

 • Тази година е препоръчително да се снимате по обувки, затова не забравяйте да се погрижите за тях, защото вашите деца ще сядат и пълзят по същия под, върху който вие ходите с обувки.

 • Няма нужда да носите няколко комплекта дрехи, един е съвсем достатъчен, както казахме по-горе - помислете за аксесоарите, те могат да променят визията ви с добавянето или премахването им.

 • Както обикновено, ви съветваме да избягвате щампи, надписи, розово, лилаво, светло синьо, жълто в дрехите си.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ:

 • Снимачните часове не подлежат на коментар и промяна. Събота и неделя са ПОЧИВНИ ДНИ за студиото.

 • ВРЕМЕТРАЕНЕТО на една фотосесия може да продължи от 15 до 50 минути, като всичко зависи изцяло от децата и тяхното настроение.

 • Всяко ЗАКЪСНЕНИЕ от ваша страна е за сметка на вашата фотосесия. Ако сесията не започне до 15 минути след началото на часа ви, то фотографа си запазва правото да отмени сесията. Тук е важно да уточним, че при 100% запълнен капацитет на графика ни, няма да можем да ви дадем друг час.

 • В студиото НЕ СЕ ВЛИЗА С ВЪНШНИ ОБУВКИ. Носете си нови или обувки с предварително почистени подметки. Ако не сте се погрижили за обувките си, ще бъдете помолени да се снимате боси.

 • Снимките направени през ОКТОМВРИ И НОЕМВРИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕДАДЕНИ до 22 декември, останалите фотосесии ще започнем да предаваме след 15 януари, когато се връщаме отново на работа след предвидената Коледно-Новогодишна отпуска. ПРЕДАВАНЕТО НА ПОРЪЧКИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕ НА 1-ВИ ДЕКЕМВРИ.

 • По време на Коледната кампания НЕ ПРИЕМАМЕ ЕКСПРЕСНИ ПОРЪЧКИ. Сесиите се обработват по реда на пристигане на поръчките.

 • При съмнение за БОЛНО ДЕТЕ ИЛИ РОДИТЕЛ, моля да се свържете с нас, за да променим часа ви. Ние ще постъпим по същия начин, ако някой от екипа на студиото не се чувства добре.

 • В студиото НЕ СЕ ДОПУСКАТ ПРИДРУЖИТЕЛИ. В снимките участват мама, татко и децата. Ако желаете сесия с други членове на семейството трябва да запишете втори час.

 

 

АВТОРСКО ПРАВО:

Според Закона за авторското право и сродните му права, авторското право върху снимките направени от мен, Севдалина Кинова и вторият фотограф на студиото Венета Димитрова, принадлежат на студио PhotoBOX by Sevdalina. Това дава изричното право да използваме снимките, направени по време на вашата фотосесия с рекламни цели и те да бъдат публикувани както в портфолиото ни тук в сайта, така и в бизнес профилите ни в социалните мрежи и ограничава Вас в използването на снимките с рекламни цели или преотстъпването им на трети лица със същата цел (публикуване в сайтове и профили в социални мрежи с цел разпространение и продажба на продукти).

Всички такси заплатени преди, по време и след фотосесията включват само и единствено използването на снимките от ваша страна за лични цели - споделянето им с роднини и приятели в социални мрежи, личен архив, но не с търговска и комерсиална цел.

В случай, че желаете да преотстъпите снимките на трети лица или да ги използвате с рекламна цел, моля да се свържете с мен, за да договорим условията и допълнителното заплащане.