РОЖДЕН ДЕН С ВЕНЕТА

Image description

Сесиите на този декор ще започнат на 20 януари 2022г.

За записвания може да се обадите на телефон 0886110105

Основен пакет:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове

 

Цена: 

70 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 6 лева за дигиталния файл

 

 

Препоръки:

Помислете за подходящо облекло свързано с темата на декора, като използвате цветовете от самия декор, за да оформите правилно съчетанието на дрехите си. Избягвайте дрехи със щампи на анимационни герои, както и такива с големи надписи. 

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ:

  • Снимачните часове не подлежат на коментар и промяна. Събота и неделя са ПОЧИВНИ ДНИ за студиото.

  • ВРЕМЕТРАЕНЕТО на една фотосесия може да продължи от 15 до 50 минути, като всичко зависи изцяло от децата и тяхното настроение.

  • Всяко ЗАКЪСНЕНИЕ от ваша страна е за сметка на вашата фотосесия. Ако сесията не започне до 15 минути след началото на часа ви, то фотографът си запазва правото да отмени сесията.

  • В студиото НЕ СЕ ВЛИЗА С ВЪНШНИ ОБУВКИ. Носете си нови или обувки с предварително почистени подметки. Ако не сте се погрижили за обувките си, ще бъдете помолени да се снимате боси.

  • При съмнение за БОЛНО ДЕТЕ ИЛИ РОДИТЕЛ, моля да се свържете с нас, за да променим часа ви. Ние ще постъпим по същия начин, ако някой от екипа на студиото не се чувства добре.

  • В студиото НЕ СЕ ДОПУСКАТ придружители. В снимките участват мама, татко и децата. Ако желаете сесия с други членове на семейството трябва да запишете втори час.

 

СРОКОВЕ (важи за всички фотосесии):

 

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е до 30 работни дни след направена от вас поръчка.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, бихме Ви предложили експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това би оскъпило сесията Ви двойно, без значение дали искате 1 или всички снимки. Затова Ви препоръчваме да насрочим дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантирате, че снимките Ви ще са готови навреме.

При поръчка на фотокниги или канави, срокът за изпълнение на поръчките е до 3 седмици след като са готови дигиталните файлове.