СЕМЕЙНИ ФОТОСЕСИИ С ВЕНЕТА

Image description

СЕМЕЙНИ ФОТОСЕСИИ С ПОВОД И БЕЗ ПОВОД

Фотосесиите се проведжат във второто студио, а фотограф е Венета.

 

Основен пакет:

10 снимки

Получавате техните дигитални файлове

и принтовете им в размер 10/15 см и един принт 15/21 см

 

Цена: 

120 лева

Всеки допълнителен кадър над основния пакет е на цена 10 лева за дигиталния файл

 

NB! Декорът за 2024г ще бъде обявен до края на януари.

 

ПРЕПОРЪКИ:

Помислете за подходящо облекло свързано с темата на декора, като използвате цветовете от самия декор, за да оформите правилно съчетанието на дрехите си. Избягвайте дрехи със щампи на анимационни герои, както и такива с големи надписи. 

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ:

  • Снимачните часове не подлежат на коментар и промяна. Събота и неделя са ПОЧИВНИ ДНИ за студиото.

  • ВРЕМЕТРАЕНЕТО на една фотосесия може да продължи от 15 до 50 минути, като всичко зависи изцяло от децата и тяхното настроение.

  • Всяко ЗАКЪСНЕНИЕ от ваша страна е за сметка на вашата фотосесия. Ако сесията не започне до 15 минути след началото на часа ви, то фотографът си запазва правото да отмени сесията.

  • В студиото НЕ СЕ ВЛИЗА С ВЪНШНИ ОБУВКИ. Носете си нови или обувки с предварително почистени подметки. Ако не сте се погрижили за обувките си, ще бъдете помолени да се снимате боси.

  • При съмнение за БОЛНО ДЕТЕ ИЛИ РОДИТЕЛ, моля да се свържете с нас, за да променим часа ви. Ние ще постъпим по същия начин, ако някой от екипа на студиото не се чувства добре.

  • В студиото НЕ СЕ ДОПУСКАТ придружители. В снимките участват мама, татко и децата. Ако желаете сесия с други членове на семейството трябва да запишете втори час.

 

СРОКОВЕ (важи за всички фотосесии):

Срокът за предаване на дигиталните файлове и хартиените принтове е до 30 работни дни след направена от вас поръчка.

В случай, че искате да получите снимките си с приоритет, бихме Ви предложили експресна поръчка, тя Ви гарантира, че ще получите снимките си до 3 работни дни, но това би оскъпило сесията Ви двойно, без значение дали искате 1 или всички снимки. Затова Ви препоръчваме да насрочим дата за фотосесията, около месец преди събитието, за да си гарантирате, че снимките Ви ще са готови навреме.

При поръчка на фотокниги или канави, срокът за изпълнение на поръчките е до 3 седмици след като са готови дигиталните файлове.

 

АВТОРСКО ПРАВО

Според Закона за авторското право и сродните му права, авторското право върху снимките направени от мен, Севдалина Кинова и вторият фотограф на студиото Венета Димитрова, принадлежат на студио PhotoBOX by Sevdalina. Това дава изричното право да използваме снимките, направени по време на вашата фотосесия с рекламни цели и те да бъдат публикувани както в портфолиото ни тук в сайта, така и в бизнес профилите ни в социалните мрежи и ограничава Вас в използването на снимките с рекламни цели или преотстъпването им на трети лица със същата цел (публикуване в сайтове и профили в социални мрежи с цел разпространение и продажба на продукти).

Всички такси заплатени преди, по време и след фотосесията включват само и единствено използването на снимките от ваша страна за лични цели - споделянето им с роднини и приятели в социални мрежи, личен архив, но не с търговска и комерсиална цел.

В случай, че желаете да преотстъпите снимките на трети лица или да ги използвате с рекламна цел, моля да се свържете с мен, за да договорим условията и допълнителното заплащане.