Когато реших да специализирам в снимането на новородени бебета срещнах много трудности, като най-голямата от тях беше, че в България по това време нямаше обучения в тази насока и всички знания, които можех да получа, трябваше да търся онлайн, буквално на другия край на света. От друга страна, това беше прекрасно изживяване, тъй като успях да създам чудесни колегиални и приятелски отношения с фотографи от цял свят, по чиито снимки въздишам всеки ден! Тези фотографи и техните снимки на новородени са моят двигател да се усъвършенствам всеки ден.

Развълнувана съм, че ти си тук сега и четеш тази информация, че имаш желание да придобиеш нови знания и кураж в снимането на новородени и си решил точно аз да споделя с теб всичко научено, затова нека ти разкажа какво ще получиш по време на обученията.

Основната цел, която си поставям на тези обучения е да те науча как безопасно да работиш с бебета, защото няма нищо по-важно от това да не навредим на тази малка крехка душичка, която държим в ръцете си. Увереността в работата с новородени се гради с години, но е важно да знаеш основните правила, които ще ни попречат да сбъркаш, нали? :)

Цел номер две е да ти разкажа как да изградиш концепция за снимките си, така че да постигаш консистентност в работата си и отличаващ се стил. Ще си поговорим за онези малки детайли при пазаруването, които трябва да знаеш, за да ти е лесен живота след това :) 

Ще си поговорим за подготовката на пропсовете и ще изградим заедно план за действие. Ще ти издам малки тайни как да успокояваш бебе и как да ги приспиваш с над 90% успеваемост на методите. Ще ти покажа колко е лесно да използваш студийното осветление и то винаги да създава красиви светлина и сянка. Ще видиш как с най-малко усилия ще променяме позите на бебето и как се използват подпорите, за да създадем красиви извивки. Ще ти покажа хитростите при използване на пропсове и тънкостите по време на самото снимане. Ще те науча и как повиването спасява фотосесията в онези почти 10%, в които нямаш шанс пред едно ревящо бебе.

С радост ще отговоря на всички твои въпроси без да ти спестя нищо, защото за мен е важно да си тръгнеш уверен и доволен от новите знания!

Модулите са създадени така, че да работят в твоя полза през определен период от време.

Съветвам те, ако не си снимал новородени до сега или опитът ти е много малък - запиши се в група МОДУЛ 1+2. Така ще имаш възможност да гледаш повече, да записваш повече и да получиш отговори на въпроси, които не си си задавал, но пък други са се сетили за тях. Ще създадеш нови познанства и колеги, с които да обсъждаш постиженията си.

Ако имаш опит и си снимал поне 20-30 новородени вече или са минали 6-12 месеца от последното ти обучение - запиши се на индивидуално обучение Модул 1+2. В този модул ще работим двете и цялото внимание ще е насочено върху това да си дадеш сметка къде бъркаш и да научиш нови похвати, пози и трикове.

Вече си бил на Модул 1+2 и е минало време, но срещаш затруднения с определени пози на работната маса или в пропс или пък искаш да научиш как се правят най-трудните - запиши се съответно на Модул 1 или Модул 2. На тези модули ще работим конкретно върху усъвършенстването ти на определени пози и техники.

Ако не съм била достатъчно изчерпателна, може да се свържеш с мен и да поговорим кой модул ще е най-подходящ за теб или да отговоря на други въпроси. Сега е време да разгледаш какво включват модулите и какви са цените на индивидуалните и груповите обучения: