МОДУЛ БРЕМЕННИ

Image description

Много фотографи подценяват фотографията на бременни и магията, която тя носи, а и нека не се лъжем - това е първата от евентуално многото срещи с едно семейство. Именно затова е важно да свършим работата си добре и клиентите да останат доволни от нас и да се върнат отново и отново.

По време на обучението за бременни ще си поговорим за основните ни цели по време на една фотосесия. Ще изградим заедно план-концепция за снимките и ще обсъдим подробно модификаторите, които използваме, как ги използваме и какво търсим в сенките. Ще си поговорим за формите - как да ги извадим и как да ги скрием.

Ще разгледаме подробно 4 схеми за осветяване и ще обсъдим подходящите за тях пози, а също и как да създадем дълбочина и контраст в снимките.
 МОДУЛ БРЕМЕННИ

 

 

 

Модулът включва:

- Предварителна подготовка;

- Светлина - студийна и естествена;

- Позиране - индивидуално и с партньор;

- Кадриране и ракурси;ЦЕНИ ЗА МОДУЛ БРЕМЕННИ

 

Индивидуално обучение - 900 лева

Група от двама - 750 лева

Група от трима - 650 лева

 

 

 

Продължителност на модула: 4 астрономически часа.

По време на обучението ще бъдете насърчавани да снимате.

Постобработка не е включена в програмата.

 

Обученията се провеждат в студио PhotoBOX by Sevdalina в гр. Русе.

 

Запазване на място става чрез капаро в размер на 30% от цената на желаното обучение. Необходимо е да ми изпратите данни за фактура на имейл sevdalina@photobox.bg. Остатъкът от сумата се заплаща в седмицата преди уговорената дата на обучението, отново по банков път, отново с фактура.

 

От обученията не могат да се възползват фотографи и други лица, които снимат или възнамеряват да снимат на територията на гр. Русе.ВЕЧЕ СИ СЕ ЗАПИСАЛ ЗА ОБУЧЕНИЕ?

 

Чудесно! Поздравявам те за желанието ти да се учиш и усъвършенстваш, това е най-правилното, което може да направиш за кариерното ти развитие! В същото време ти благодаря, че си избрал/а именно мен за твой ментор. Обещавам ти да дам всичко от себе си, за да си тръгнеш с много нови знания и онова сърбящо душата чувство за снимане!

 

Ето няколко насоки какво да си приготвиш за самото обучение:

- Ще снимаш, така че ще ти е необходим фотоапарат със заредена батерия и празна карта. Най-подходящите обективи за снимане на бременни в студио са 50мм и 85мм. Ако не разполагаш с такива - не се притеснявай, всеки друг би свършил работа за целите на обучението, след това ще се погрижиш за техниката.

- Чорапки или чехли. В студиото не се влиза с външни обувки, ние се разхождаме боси или по чорапи, но ако ти не си свикнал/а може да си донесеш чехли :)