МОДУЛ 1

Image description

Вече си бил на Модул 1+2 и е минало време, но срещаш затруднения с определени пози на работната маса или в пропс или пък искаш да научиш как се правят най-трудните - запиши се съответно на Модул 1 или Модул 2. На тези модули ще работим конкретно върху усъвършенстването ти на определени пози и техники.МОДУЛ 1

Работна масаМодулът включва:

- Предварителна подготовка;

- Подреждане на концепция - избор на цветове, материи и пропсове;

- Светлина - модификатори, разположение, какво търсим в сенките;

- Техники за успокояване и приспиване;

- Кадриране и ракурси - как ъгълът, от който снимаме може да промени изцяло снимката;

- Преходни пози на работната маса - как да улесним процеса, какви са основните правила при позирането;

- Безопасност;

 

В обученията не е включена теоритична част с презентация и лекция. Всичко необходимо ще научите под формата на приятни разговори и разходка в студиото. Важните неща ще научите в процеса на работа.

 

 

 

ЦЕНИ ЗА МОДУЛ 1

 

Индивидуално обучение - 900 лева 

При индивидуалните обучения се осигуряват две бебета за обучението. С едното работя аз преди обяд, с другото работим заедно следобед.

Продължителност на модула: 8 астрономически часа.

По време на обучението ще бъдете насърчавани да снимате.

Постобработка не е включена в програмата.

Обученията се провеждат в студио PhotoBOX by Sevdalina в гр. Русе.

В цената на ОБУЧЕНИЯТА е включена нощувка със закуска в хотел Арлети, Русе. 

Кетъринг е включен в цената на обучението.

 

Запазване на място става чрез капаро в размер на 30% от цената на желаното обучение. Необходимо е да ми изпратите данни за фактура на имейл sevdalina@photobox.bg. Остатъкът от сумата се заплаща в седмицата преди уговорената дата на обучението, отново по банков път, отново с фактура.

 

От обученията не могат да се възползват фотографи и други лица, които снимат или възнамеряват да снимат на територията на гр. Русе.ВЕЧЕ СИ СЕ ЗАПИСАЛ ЗА ОБУЧЕНИЕ?

 

Чудесно! Поздравявам те за желанието ти да се учиш и усъвършенстваш, това е най-правилното, което може да направиш за кариерното ти развитие! В същото време ти благодаря, че си избрал/а именно мен за твой ментор. Обещавам ти да дам всичко от себе си, за да си тръгнеш с много нови знания и онова сърбящо душата чувство за снимане!

 

Ето няколко насоки какво да си приготвиш за самото обучение:

- Ще снимаш, така че ще ти е необходим фотоапарат със заредена батерия и празна карта. Най-подходящият обектив за снимане на новородени е 50мм, но ако нямаш такъв не се притеснявай - 35мм или варио обектив също вършат работа за целите на обучението. След това ще се погрижиш за техниката!

- Удобни дрехи! Температурата в студиото ще е около 27-28 градуса, затова си вземи тениска и удобни панталони или клин. Често докато снимаме бебета клякаме, ставаме или сме седнали на пода. 

- Чорапки или чехли. В студиото не се влиза с външни обувки, ние се разхождаме боси или по чорапи, но ако ти не си свикнал/а може да си донесеш чехли :)